PTT'den kargomatik müjdesi

PTT

PTT kuruluşunun 174yılında Kırıkkale'de kargomatik çalışmasının yapılacağı müjdesini verdi. İlk olarak PTT Kırıkkale Başmüdürlüğü 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk koydu. Vali Kolat'ın da ziyaret edildiği özel günde PTT'den işlem yap

HEYET KATILDI

Vali Ali Kolat’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette PTT Kırıkkale Başmüdürü Beytullah Baybunar ve beraberindeki heyet katıldı. Ziyarette Başmüdür Baybunar, PTT olarak yeni teknolojileri takip ettiklerini dile getirerek, PTT’ye yakın ilgilerinden dolayı Vali Kolat’a teşekkür etti. Kolat, “PTT’nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle PTT Başmüdürlüğümüz bizleri ziyarete geldiler. PTT, 174 yıldır güzel hizmetler veren, kendisini çağa ayak uyduran, çağın gereklerine göre hizmet ağını oluşturan, son derece başarılı bir teşkilatımız. Kırıkkale’mizde de halkımıza gayet güzel hizmetler vermektedirler. Ben PTT’nin 174. Yıl dönümünü kutluyorum. PTT personeline çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra Kolat, heyet ile sohbet etti.

GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR

Öğle sonrasında ise Kırıkkale Valisi Ali Kolat, iadeyi ziyaret yapmak üzere PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar’ı ziyaret etti. PTT`den işlem yapan 174’üncü müşteri Kırıkkale Üniversitesi Öğrencisi Esra Yavaş’a hediyelerde bulundu. Kolat, yaptığı konuşmada, “PTT ülkemizdeki ve dünya genelindeki gelişmeleri yakinen takip edip hizmet kalitesini artırıyor ve bugüne kadar geldi.  Kırıkkale PTT çalışanlarına başarılar diliyorum” sözlerinde bulundu.

KARGOMATİK KURUYORUZ

174. hizmet sırası ile hediye almaya hak kazanan Kırıkkale Üniversitesi Öğrencisi Esra Yavaş, “Para yatırmaya gelmiştik ve 174 sıra bize denk geldi bizde böyle bir hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz mutlu olduk güzel bir çalışma oldu” ifadelerinde bulundu. Kırıkkale PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, kurumlarının son yıllarda önemli bir atılım gösterdiğini belirterek, “Yenişehir’e kargomatik kuruyoruz kasa şeklinde olacak telefonunuza şifre gelecek ve şifrenizi gererek kargonuzu alacaksınız belediyeden yerine aldık bunun dışında PTT CEL hizmeti veriyoruz. Bankacılık işlemleri uzun zamandır devam ediyor hizmetlerin tamamı bütün şubelerimizden yapılıyor. Her şube önünde ATM tüm kurulu yeni şehirde ATM kuracağız PTT kart ile daha rahat para transferi yapılacak dolayısıyla kargo banka lojistik konuda hizmet veriyoruz PTT sayesinde fiyat dengesi kuruluyor 174. Yılımı kutlamaktan gurur duyuyoruz. Müşterimizden gelen her talebi değerlendiriyoruz” dedi. Baybunar konuşmasının ardından ise Vali Kolat vatandaş ve personele sohbet etti.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu